19th Ave New York, NY 95822, USA

Kulcskártya

kulcskartya

A KÁRTYÁRÓL

A kulcskártya főként szállodák, vagy klubok számára szükséges kártya típus. Újraírható chip vagy mágnescsík integrálása esetén, minden alkalommal a helyszínen töltheti fel a szükséges adatokat, mellyel hozzárendeli a kulcskártya tulajdonosát ahhoz az ajtóhoz, amelyet nyitni szeretne. Legyen az akár szoba ajtó, széf, öltöző szekrény, stb. A kártyák újraírásához szükséges eszközöket szintén megtalálhatja kínálatunkban. Emellet kitűnő reklám felület is lehet egyben, melyen további saját vagy partnerszolgáltatások igénybevételére hívhatja fel a vendég figyelmét.

AJÁNLOTT OPCIÓK
  • 4+4 szín color
  • mágnescsík/chip
  • sorszámozás

TOVÁBBI KÁRTYÁINK

MIÉRT AZ S-CARD?

Minden törekvésünk célja ügyfelünk elégedettsége. Ennek megfelelően a legkisebb megbízást és a legösszetettebb megrendelést is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Minden megkeresés alkalmával egyedi árkalkulációt végzünk az ügyfél igényeit szem előtt tartva.

Szolgáltatásunk minőségében nem ismerünk kompromisszumot. A kártyák világában elérhető összes megoldás rendelkezésünkre áll, segítséget nyújtunk a grafikai tervezésben, és véghezvisszük a kivitelezést. A lehetőségeknek csak az Önök kreativitása szabhat határt.