S-Card

RÓLUNK

ALAPÉRTÉKEINK

MINŐSÉG ÉS MENNYISÉG KÉZ A KÉZBEN

Áraink egyénre szabott kialakítása és technológiáink szakszerű összehangolása biztosítja, hogy Ön mindig a legmagasabb minőséget kapja, alegkedvezőbb áron.

ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG & TITOKTARTÁS

Megrendelőink túlnyomó többsége viszontértékesíti szolgáltatásainkat. Ennek megfelelően számunkra kiemelt fontosságú a titoktartás, a biztonság és a megbízhatóság.

KÖRNYEZETVÉDELEM & INNOVÁCIÓ

A társadalmi felelősség és a környezetvédelem mindnyájunk érdeke. Ezt a földet hagyjuk unokáinkra. Fontosnak tartjuk, hogy megoldásainkat ennek tükrében fejlesszük.

CSAPATUNK

Stringovics Márton

Lipták György

Lipusz Krisztián

Szubally Brúnó

Referenciáink

Ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük, i, így referenciáinkat üzletáganként soroljuk fel:

  • multinacionális nagyvállalatok
  • pénzügyi szolgáltatók
  • kereskedelmi láncok es kiskereskedelmi egységek
  • telekommunikációs vállalatok
  • törzsvásárlói rendszerek
  • klubok és egyesületek
  • irodaházak es vagyonvédelmi cégek
  • vendéglátó és idegenforgalmi egységek

Projektek a közelmúltból

TÖRTÉNETÜNK


Az S-CARD Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság és alkalmazottai, közel 20 éve foglalkoznak műanyag kártyák gyártásával, megszemélyesítésével, és az ezen termékekhez köthető komplex szolgáltatások nyújtásával.

Cégünk fő profilja az ISO7810-16, CR80-as típusú kártyák gyártása és megszemélyesítése. Vállalatunk munkatársai a szakmában eltöltött hosszú idő tapasztalatainak, és a folyamatos ismeretfejlesztésnek köszönhetően a legmagasabb igényeket kielégítő módon végzik munkájukat. Az általunk végzett munkafolyamatok saját tulajdonú, precíziós berendezéseken történnek.

Partnereink egyre növekvő igényeihez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét. Szakmai tapasztalatainkra támaszkodva segítünk Önnek, hogy valóban sikeres kártya rendszert tudjon kialakítani. Termékeink között megtalálható minden olyan alapanyag és eszköz, amelyre szüksége lehet a kártyák világában. Egyénre szabott szolgáltatásokkal és árakkal állunk rendelkezésére.

Cégfilozófiánk alapja a minőség és innováció, a titoktartás, és a környezettudatosság.