CÉGFILOZÓFIA

RÓLUNK

Minőség

Minden megrendelést egyedi elbírálásban részesítünk. Az árak egyénre szabott kialakítása és a gyártási technológiák szakszerű összehangolása biztosítja, hogy Ön mindig a legjobb minőséget a lehetséges legjobb áron kapja.

Titoktartás

Megrendelőink túlnyomó többsége viszontértékesíti szolgáltatásainkat. Ennek megfelelően számunkra kiemelt fontosságú a titoktartás, a biztonság és a megbízhatóság.

Környezetvédelem

A társadalmi felelősség és a környezetvédelem mindnyájunk érdeke. Ezt a földet hagyjuk unokáinkra.

REFERENCIÁK

Cégünk üzletpolitikájának megfelelően ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki, így referenciáinkat üzletáganként tudjuk felsorolni:

– multinacionális nagyvállalatok

– pénzügyi szolgáltatók

– kereskedelmi láncok es kiskereskedelmi egységek

– telekommunikációs vállalatok

– törzsvásárlói rendszerek

– klubok és egyesületek

– irodaházak es vagyonvédelmi cégek

– vendéglátó és idegenforgalmi egységek

– informatikai szolgáltatók

TÖRTÉNET

Az S-CARD Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság és alkalmazottai, közel 20 éve foglalkoznak műanyag kártyák gyártásával, megszemélyesítésével, és az ezen termékekhez köthető komplex szolgáltatások nyújtásával.

Cégünk fő profilja az ISO7810-16, CR80-as típusú kártyák gyártása és megszemélyesítése. Vállalatunk munkatársai a szakmában eltöltött hosszú idő tapasztalatainak, és a folyamatos ismeretfejlesztésnek köszönhetően a legmagasabb igényeket kielégítő módon végzik munkájukat. Az általunk végzett munkafolyamatok saját tulajdonú, precíziós berendezéseken történnek. Partnereink egyre növekvő igényeihez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét. Szakmai tapasztalatainkra támaszkodva segítünk Önnek, hogy valóban sikeres kártya rendszert tudjon kialakítani. Termékeink között megtalálható minden olyan alapanyag és eszköz, amelyre szüksége lehet a kártyák világában. Egyénre szabott szolgáltatásokkal és árakkal állunk rendelkezésére. Cégfilozófiánk alapja a minőség és innováció, a titoktartás, és a környezettudatosság.

MIÉRT AZ S-CARD?

Minden törekvésünk célja ügyfelünk elégedettsége. Ennek megfelelően a legkisebb megbízást és a legösszetettebb megrendelést is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Minden megkeresés alkalmával egyedi árkalkulációt végzünk az ügyfél igényeit szem előtt tartva. Szolgáltatásunk minőségében nem ismerünk kompromisszumot. A kártyák világában elérhető összes megoldás rendelkezésünkre áll, segítséget nyújtunk a grafikai tervezésben, és véghezvisszük a kivitelezést. A lehetőségeknek csak az Önök kreativitása szabhat határt.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért válassza az S-Card-ot?

Országosan ingyenes szállítás

Ingyenes minta készítés

Kiemelkedő minőség

Grafikai tanácsadás

Rövid határidő

Online látványterv küldés

Töltse ki az alábbi űrlapot, és mi 1 munkanapon belül válaszolunk.

Jelölje be, melyik kártyánk érdekli

V.I.P. kártyaHűség/loyalty kártyaPartner/ügyfélkártyaTörzsvásárlói/pontgyűjtő kártyaAjándék/gift kártyaAzonosító kártyaKulcskártyaKlub/tagsági kártyaÁtlátszó/áttetsző kártyaRFID-NFC

home_bottom